Deze businessunit van de Gelissen Group houdt zich voornamelijk bezig met concept- en gebiedsontwikkelingen waarbij in overwegende mate sprake is van leisure(activiteiten). Oftewel het ontwikkelen en uiteindelijk realiseren van unieke, relevante en betekenisvolle belevenissen, in een setting waarbij bestaande en nieuw aan te leggen natuur van groot belang is.

Kwalitatieve leisure zal een steeds belangrijker onderdeel worden van de economische activiteiten binnen de provincie Limburg en de Euregio met belangrijke positieve gevolgen voor o.a. de directe- en indirecte werkgelegenheid, scholing, bestedingenpatroon, leefbaarheid en gezondheid.

Het woord ADDVentures is een compilatie van de engelse woorden: add (toevoegen), venture (onderneming/ontwikkeling) en adventures (avonturen/belevingen).

Vanwege de gebundelde kennis en ervaring binnen de totale Gelissen Group op de terreinen ontwikkeling, realisatie en exploitatie van leisurevoorzieningen en vastgoed kent ADDVentures een compacte organisatie. Slagvaardig optreden, betrouwbaarheid, hospitality en het verbinden van partijen zijn sleutelbegrippen. Zeker bij de grote(re) ontwikkelingen wordt in een vroeg stadium ingezet op de vorming van private consortia alsmede samenwerking met de publieke partners op basis van pps-constructies.

Vanwege de succesformule Toverland beschikt onze organisatie ook over een breed binnen- en buitenlands netwerk, waartoe ook ontwerpers en onderzoekers behoren.

Naast de eigenstandige ontwikkelingen vervult ADDVentures op verzoek van private en publieke opdrachtgevers met minimaal dezelfde betrokkenheid een adviesrol.

De huidige (economische) omstandigheden vragen om kwalitatieve, innovatieve en duurzame leisureontwikkelingen en nieuw investeringskapitaal. Creativiteit, lef en doorzettingsvermogen moeten dus worden ingezet. Bij ADDVentures bent u dan aan het juiste adres.

ADDVentures is de initiatiefnemer van het Nature Wonder World project. Dit betreft een ambitieus “Limburgs” structuurversterkend project waarin leisure (in combinatie met meerdaaags verblijfstoerisme), werkgelegenheid, onderwijs, cultuur, duurzaamheid, een nieuwe vorm van energie en Euregionale samenwerking bij elkaar komen. Het NWW-project heeft tot doel de realisatie van een op de wereld-natuur-wonderen gebaseerd duurzaam themapark in Brunssum met een gethematiseerd Limburg-Plaza met hotels, restaurants, winkeltjes, theater, etc. dat op een blijvende en verbindende wijze “Limburgse” trots/ foodprint/ branding moet uitstralen.

ADDVentures houdt zich ook bezig met andere projecten, en vervult ook andere rollen zoals de begeleidings- en adviesrol met betrekking tot het ontwikkelen en realiseren van een Belevenispark voor people with special needs. Deze ontwikkeling is een initiatief van opdrachtgever stichting Daelzicht.

Meer informatie over ADDVentures vindt u op ad-d-ventures.nl.