Synergie van sterke partners

Gepla is een kwalitatieve partner voor de afwerking en inrichting van gebouwen en levert en monteert totaaloplossingen in de vorm van wand- en plafondsystemen. Ook meer organische inrichtingen zoals de geïmagineerde afwerkingen in Toverland zijn door de vakmensen van Gepla gerealiseerd.

Toverland is ons succesvolle attractiepark in Sevenum dat doorgaat met het verhogen van haar magische belevingswaarde en het verder verdiepen van haar unieke signatuur “ Toveren”.

ADDVentures richt zich op de ontwikkeling en implementatie van nieuwe Leisureconcepten en maakt daarbij optimaal gebruik van de ervaring en de exploitatiekennis die bij Toverland aanwezig is.

Visie

Maak van ondernemen een belevenis met de Gelissen Group

We zijn ervan overtuigd dat leisure de potentie heeft om uit te groeien tot een van de drijvende krachten en economische pijlers van onze regio. Vanuit deze visie werken we samen met partners aan relevante en betekenisvolle belevenissen.

De kracht van beleving
We leven in een tijd waarin vrijwel alles te koop is. Met beschikbaarheid komt inwisselbaarheid, waardoor veel producten hun emotionele waarde verliezen. Juist nu neemt het belang van immateriële zaken toe. Mensen zoeken naar unieke zintuiglijke ervaringen, naar authentieke, originele belevenissen waarmee ze hun eigen verhaal kunnen maken.

De potentie van onze regio
De belevingseconomie is een groeimarkt en Limburg heeft alles in zich om daar optimaal van te profiteren: aantrekkelijke en zeer gevarieerde natuur en een van de grootste stedelijke agglomeraties van West-Europa. Om Toverland als voorbeeld te nemen: binnen een straal van 60 autominuten wonen maar liefst 30 miljoen potentiële bezoekers! De Gelissen Group blijft voortdurend zoeken naar nieuwe innovatieve uitdagingen.

Succesvolle initiatieven hebben een aanzuigende werking op nieuwe investeerders en initiatieven.

Zo zetten we zaken in beweging!

Aanpak

Dromen doe je alleen, dromen realiseren doen we samen

De Gelissen Group wil bijzondere ervaringen realiseren in het hedendaagse recreatielandschap. We geloven dat aantrekkelijk financieel rendement perfect samengaat met duurzame ontwikkeling waarvan de hele regio profiteert.

Samenwerking is de sleutel
Samenwerking staat aan de basis van ons succes. Niet alleen binnen onze groep, maar zeker ook met partners en stakeholders die net als wij geloven in de kracht van vernieuwing in de vrijetijdsindustrie. We nodigen u uit om samen met ons mooie dingen te ontwikkelen.

U bepaalt hoever we gaan
We staan open voor nieuwe uitdagingen en bij elke ontwikkeling bepalen we opnieuw de ideale rolverdeling. Zoekt u een sparring partner om te verkennen welke mogelijkheden er zijn voor creatieve, integrale gebiedsontwikkeling? Of zoekt u een totaalpartner om nieuwe projecten volledig tot stand te brengen?

Return on investment
Doordat we alle expertises in eigen huis hebben, worden ambities haalbaar en realiseerbaar. Met de conceptuele kracht van ADDVentures, de kennis en ervaring van Toverland en het uitvoerend vermogen van Gepla zijn we in staat onze dromen ook daadwerkelijk uit te voeren, waarbij dit gebeurt op een financieel verantwoorde manier. Met een relatief korte terugverdientijd en een aantrekkelijk rendement. Het succes van Toverland is hiervan het overtuigende bewijs.

Doelstellingen

Bevlogenheid geeft ambitie vleugels

Gelissen Group streeft naar stabiele groei boven het marktgemiddelde, waarbij elke werkmaatschappij tot de top in haar eigen marktsegment behoort en waarbij wordt ingespeeld op maatschappelijke en marktontwikkelingen.

Groei waarborgt continuïteit
Elk van onze bedrijven streeft naar een stabiele omzetgroei om op langere termijn leidende marktposities te behalen en behouden en winstgroei te realiseren, waardoor wij continuïteit voor onze medewerkers, stakeholders en klanten kunnen waarborgen.

Blijven vernieuwen
Door te blijven investeren en innoveren in de leisuremarkt streven wij naar een duurzame groei van bezoekersaantallen en cashflow. Met de ontwikkeling van vernieuwende concepten zullen we de komende jaren ons verzorgingsgebied verder uitbreiden en nieuwe waarden realiseren in onontgonnen marktruime. Door een ‘blue ocean’ te creëren zullen we ons succes verder vergroten.

Lef en ambitie
De succesvolle ontwikkeling van de Gelissen Group de afgelopen jaren voedt onze ambitie en gedrevenheid, met als doel het betoveren van een toonaangevende positie in de Europese leisuremarkt.

Solide balansverhoudingen
We zijn bevlogen, maar ook realistisch. Om de gekozen strategie met succes te kunnen uitvoeren, is een gezonde financiële basis nodig. De financiële doelstellingen zijn:

• een eigen vermogen dat tenminste 30% van het balanstotaal bedraagt;
• een interest cover ratio (EBITDA / nettorentelasten) van tenminste 4.

Structuur en cultuur in dienst van ondernemerschap

De Gelissen Group heeft een platte, decentrale organisatie die een ondernemende en high performance cultuur stimuleert. De holding telt dan ook slechts 2 medewerkers: de algemeen directeur en de persoonlijk assistente.

Vanuit de holding worden de zelfstandige directeuren van de businessunits en hun financiële afdeling aangestuurd. Deze directeuren zijn op hun beurt verantwoordelijk voor de ondernemingen en houden kantoor op een van de locaties. De kernwaardes die binnen onze ondernemingen gelden zijn: open en eerlijke communicatie, afspraken nakomen, de juiste man/vrouw op de juiste plek, winning as a team en vertrouwen.